17.9.12

Tomatiletšo

Et ikka ühe korraliku eestlase kombel kapp purke täis saaks siis tuli keeta ka veidi letšot. Mul juhtub tavaliselt nii, et mõnda köögivilja saab koju liiga palju (no head naabrid ja sugulased ikka jagavad) ning siis tuleb osa nendest purki pista sest muidu läheks lihtsalt uhked aiasaadused käest ära. Nii saigi üks letšo ka kokku keedetud.

Vajalikud koostiosad:
2kg tomateid
3 paprikat
3 sibulat
3 porgandit
3 sellerivart
soola ja pipart maitsestamiseks
100g Suhkrut
õli

Köögivili hakkida võimalikult ühtlase suurusega tükkideks :)







Kuumas õlis küpsetada sibul kuldseks, lisa ülejäänud köögiviljad. Hautada umbes tunnike madalal kuumusel kuni vedelikku hakkab vähenema. Maitsestada, lasta keema ja pista purki.
Suurepärane lisand erinevate toitude juurde.


Kommentaare ei ole: