23.1.12

Head uut aastat! Draakoni aastat!

Kuna täna on üsna tähtis päev väga paljude inimeste jaoks terves maailmas siis peab ikka väheke postitama :)
Tööpäeviti ei ole kahjuks võimalik kaua köögis poti ja panniga olla, seetõttu läksin lihtsamat teed pidi. Meil on elu peaaegu nagu Ameerikas kuna kõike on võimalik juba osta valmis kujul ja nii see juhtuski...

Kana magushapus kastmes valmis vähem kui poole tunniga ja selle aja jooksul sai ka eelroog valmis Draakoni aasta esimeseks päevaks!

Selline sai siis valik kodupoest tehtud:


Kodus oli olemas riis, ning kana ei hakanud ka pildistama. Pean küll täpsustama, et kana puhul on meie maja eelistus pigem kintsu- kui rinnaliha. Nii ka seekord.

Esmalt ahi eelkuumutada 240 kraadini ja siis suupisted otse pakist ahju.
 

Riis külma veega keema, ennem ikka pesta nii umbes kaheksa korda külma veega. Siis kanatükid kuumal pannil kaunilt pruuniks ja Blue Dragoni kaste peale. Neli minutit kuumutada ja ongi valmis, selle ajaga on ka riis pehme :) Ainult serveerimise vaev:


Selle ajaga olid valmis ka ahjus küpsenud suupisted!


Nii lihtne see köögikunst ongi kui aega vähe aga tahaks miskit head. Kiitke heaks või pange pahaks aga HEAD UUT AASTAT! DRAAKONI AASTAT!

Soovib üks tagasihoidlik Tulidraakon :)))

NB veiniks oli Canepa Pinot Grigio!
Pärast Prantsusmaa reisi on elu ilma veinita vist võimatu- mitte, et see ennem teisiti oli :D

Kommentaare ei ole: