25.11.12

Šokolaaditrühvlid palsamikreemiga

Selliste ilmade puhul on šokolaad üks energiat andev maiuspala.
Et see veelgi maitsvam oleks sai ette võetud kodune trühvlitegu- maitselisandiks palsamikreem. Viimane annab erilise lihvi sellele maiuspalale.

Potti pistsin:
200ml Alma vahukoort
200g Fazeri tumedat šokolaadi
50g Fazeri sinist šokolaadi
1spl palsamikreemi (ikka Filost)
Eldorado kakaopulbrit

Madalal kuumusel sulatada šokolaaditükid vahukoores, pidevalt segades. Lisada palsamikreem, segada kuni šokolaadisegus pole enam tükke. Maha jahutada ning panna külmikusse. Paari tunni pärast (või üleöö), kui segu on tahenenud, vormida šokolaadimassist kuulidesed. Need veeretada kakaopulbris, et katta pulbriga. Kindlasti kasutada mõrukakaod mitte joogikakao pulbrit.
Kuna peopesad sulatavad sokolaadisegu on hea vahepeal raputada kätele kakaopulbrit kuna siis ei sula kuulikeste pealmine kiht ära.
Trühvlikommid panna uuesti külma kuni serveerimiseni.



Kommentaare ei ole: