12.10.14

Punapeedi ja kitsejuustu kooslus eriti lihtsal kujul

Mulle sattus kätte üks põnev kitsepiimajuust. Tootja  C-YAYLA ja nimetus  Koyun Peyniri.
Toodetakse Türgis. Juust on pakendatud ketastena soolvette, mis omakorda on metallkonservis.
Juust ise on aga aus. Tugev maitse, mis sobib kõikidesse kitsejuustuga valmistatud roogadesse.


Mina pistsin pirukasse:

1 pakk võiga lehttainast
4 keedetud või aurutatud peeti
200g kitsejuustu
oliiviõli
värsket tüümiani

Taignalehed lõikasin pooleks, vajutasin kerge süvendi tassipõhjaga keskele.
Asetasin õhukeselt viilutatud peedilõigud taignale ja peale puistasin juustutükke. Veel peale piserdada head oliiviõli ja lõigata värsket tüümiani.
Küpsetada 200 kraadi juures kuni tainas on kuldpruun.




Kommentaare ei ole: