21.3.12

Kopraonu vol.2 ehk kobras kebabiks

Sai lihatükid sügavkülmast välja võetud, et metsanotsu kontidest keeta üks hea puljong kuid üllatus oli liha sulamise edenedes suur... Üks kott sisaldas hoopis kopra käppasid. Aga nagu ma siin blogimise alguses lubasin, et koprast saate veel kuulda siis saigi ette võetud uus aktsioon- kobras kebabiks.

Vajalikud koostisosad:
400g pehmet kopraliha
100g suitsupeekonit
umbes 10cm porrulauku
1 küüslauguküüs
1tl soola
2tl värskelt jahvatatud Santa Maria köömne-piprasegu

Kuna liha oli ennem sügavkülmutamist juba leotatud siis ei olnud muud vaeva kui kontide küljest lahti lõigata ning koos muude koostisosadega läbi hakklihamasina lasta.
Saadud segule lisada maitseained ning hästi läbi segada.
Segust vormida pikliku kujuga vorstid ja grillida.

Mina kasutasin lauagrilli ja kuna soovisin mõlemalt poolt korraga küpsetada siis suutsin teha kebabist hoopis kotleti :)

 Juurde väike serveering ning voila!!! Jahimees sõi isuga ;)

Kommentaare ei ole: