1.4.12

Saksa hirve sisefilee tomatikastmes, serveeritud pastaga :)

Kuna eilsest kahes fileest sai selgelt liiga suur suutäis kahele inimesele tegin täna ühest grillitud fileest hoopis vürtsika pastakastme. Ma ei olnud kindel, kas sisefileed on selleks mõistlik kasutada kuid suurepärase tulemuse tõttu olen veendunud taas oma õiges otsuses. Saksa hirv sobib imehästi tomati ja pastaga :)

Vajalikud koostisosad
1 grillitud Saksa hirve sisefilee

800g Deguste purustatud tomatit
4spl Pietro Coricelli oliiviõli
1 keskmine sibul
2 küüslauguküünt
soola, suhkrut, Meira tshillipulbrit, valget pipart, Meira Vahemere ürdisegu

paccheri pastat (suured torud)

Sibul ja küüslauk hakkida nii peeneks kui oskate ning kuumutada oliiviõlis kuni kerge pruunistumiseni. Lisa ribadeks lõigatud sisefilee ja sega läbi. Maitsesta liha-sibulasegu 1tl Meira tshillipipraga. Vala peale tomatikonserv ja sega sisse 1tl Meira vahemere ürdisegu. Kuumutada umbes 50 minutit madalal kuumusel. Seejärel maitsestada tomatikaste soola, suhkru ning pipraga.
Keeda pasta ning serveeri koos tomatikastmes Saksa hirve sisefilee ning pisikese parmesaniga.



Ja jälle on üks kerge kuid imemaitsev roog tehtud. Kastet sai nii palju, et homme on ainult pasta keetmise vaev. Teen vist värsket tagliatellet- pastamasin ongi nii kaua kapis olnud :)

Kommentaare ei ole: