9.7.13

Paprikasse pistetud metssealiha...

Taas hakkab metsast värskemat kraami, liha näol, saama! Samas on lihast juba isu üsna täis ja seega on aeg asuda ka köögiviljade manu kuid seda siis ikka korraliku lihalisandiga.
Täidetud paprika on küll Ungari köögi klassika aga minu mäletamist mööda oli see ka üsna tavapärane roog minu lapsepõlvekodus. Täidiseid tehaks eerinevalt kuid mina tegin ikka korraliku lihasegu sinna sisse.

Kahte suurde paprikasse pistsin:
400g metssea hakkliha
1 keskmine sibul
soola, pipart

Paprikad pesta ja lõigata pikuti pooleks. Eemaldada seemned ja valge osa. Lihatäidiseks sega hakkliha peeneks hakitud sibulaga ning maitsestada.
Täida paprikad saadud lihaseguga ning aseta eelsoojendatud ahju (200 kraadi juures) ja küpseta vähemalt 30 minutit. Liha peab olema korralikult läbi küpsenud ja paprika kergelt röstitud.
Lisandiks sobib värske salat!


Kommentaare ei ole: