Potti pistsin:
2l puljongit
1suur sibul
8cm ingverijuurt
2 tähtaniisi
1 kaneelikoor
3spl kalakastet
1tl suhkrut
1tl musta pipart
1spl Pho bo pastat
Esmalt pruunistada ingver ja sibul potis lisa peale eelnevalt keedetud puljong ja maitseained, keeda madalal kuumusel vähemalt üks tund, kurna. Lisa soovi korral ka valmis pastat, mis on hea maitsetugevdaja.
Supi sisse pistsin:
250g riisinuudleid
250g veiseliha (pehme tükk)
1 roheline sibul
50g mungoa idusid
1 tšillipipar
pott basiilikut
pott spinatit
pott koriandrit
Esmalt vala riisinuudlitele keev vesi ja lase pehmeneda.
Viiluta sibul, tšilli ja haki ürdid. Lõika veiseliha ristikiudu sobiva suurusega tükkideks ja aseta kõik kihiti supikaussi. Vala peale kuum puljong ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar