28.1.12

Kevadrullid kaks ehk nagu Ints ütles siis Kevade rullid :)

Kuna eelmine kord tuli nii hästi välja sai tegu uuesti ette võetud. Tahtsin katsetada sel korral kana ja nuudlitega täidist.


Olen avastanud enese jaoks uue Go Tan sarja, mida Kaupmees maale toob. Tegemist on Indoneesia maitsetega ja imekombel mulle väga meele järgi :)

Kasutatud toorained:
kana ja krevetid
külmutatud wokisegu
sidrunheina kaste
riisinuudlid
kevadrullitaigen.

Kõige pealt pruunistasin kanatükid ära. Kasutan ikka kintsuliha kuna rinnafilee jääb minu jaoks liiga kuivaks ja tuimaks.


Ja samal ajal said riisinuudlid kuuma vette pehmenema. Umbes 5 minutit on täiesti piisav aeg.


Taigna kasutamise tehnika ikka sama, et pealmise taignalehe peale tuleb asetada niiske rätik. Muidu kuivavad ära ja siis on kergesti rebenavad.

Praetud kanaliha tükid segasin krevettide, wokiseguga. Isegi ei sulatanud sel korral varem krevette ja köögivilja ära. Lisaks maitsestasin seekord kevadrullide täidise ka sidrunheina wokikastmega.

Seejärel tuli juba hakata kevadrulle vormima, mis oli veidi keerulisem kuna nuudlid tegid taigna pehmeks ja see tahtis kangesti katki kohati minna. Kuid sain hakkama. Enne kokku panemist nägi välja selline:


Kui rullid valmisid siis oli õli juba kuum ja küpsetamine algas.  Kasutan frittimiseks riisiseemneõli kuna see kannatab kõrget kuumutamist ja on väga neutraalse maitsega.

Igatahes olid sellise täidisega kevadrullid imehead kuid Sassu ei soovinud endiselt proovida. Rebeka fännab kevadrulle aga sajaga :)

Kommentaare ei ole: