31.7.12

Gnocchi ehk kartuli knöödlite kütkes

Olen juba mitu korda teinud kastmeid gnocchidega kuid nüüd leidsin enese jaoks selle parima variandi.
Esmalt aga pean kõiki kurvastama, et gnocchisid ma ise ei ole veel valmistanud :) Miks? Sest Kaupmees toob ise maale nii maitsvaid ja hea hinnaga gnocchisid, et pole pidanud vajalikuks ise teha. Küll tuleb aeg kui algusest lõpuni need valmistan kuid hetkel pole selleks tahtmist ega ka vajadust ;)

Vajalikud koostiosad kolmele:
1 pakk Granoro kartuli gnocchisid

1 purk Deguste purustatud tomatit
1 kanafilee
1 varsselleri vars
1 küüslauguküüs
1 väike tšillikaun
1 sibul
soola, pipart, suhkrut ja Meira ürdisegu
Pietro Coricelli ekstra neitsi oliiviõli

Hakitud küüslauk, seemnetest puhastatud ja hakitud tšillikaun ning hakitud sibul kergelt pruunistada kuumas õlis. Peale valada tomatikonserv. Hautada madalal kuumusel umbes 20 minutit. Maitsestada ja lisada hakitud varsseller ning pruunistatud kanafileetükid. Hautada veel umbes 20 minutit.

Kui kaste peaaegu valmis siis keeta gnocchid järgmiselt. Panna keeva vette ja keeta kuni tõusevad pinnale. Seejärel kohe kurnata ning praadida kergelt kuumas oliiviõlis. Maitsestada kergelt soolaga.

Nüüd segada kokku kaste ja gnocchid ning soovi korral peale raputada juustu.



Kommentaare ei ole: