Kuna taas näidisteks saadud volovanid olid seisma jäänud siis otsustasin need kiiresti täita materjaliga, mis kappides leidus. Ehk taas selline jääkide roog, et mida kapist leiad selle ka lisad. Ja tulemuseks saingi lahtised minipirukad.
Vajalikud koostisosad
12 volovani
100g kanafileed
5 viilu porrut
1 päikesekuivatatud tomat
1 küüslauguküüs
4 marineeritud artišoki tükki (umbes 1 artišokk)
1muna
veidi vahukoort
100g mozzarellat
Kanafilee, küüslaugu ja porrulaugu hakkisin ning praadisin kergelt oliiviõlis. Lisasin hakitud tomati ja artišokitükid.
Muna kloppisin lahti, segasin koorega ning lisasin jahtunud täidisele. Maitsestasin Meira Vahemere ürdisegu ja pisikese koguse soola-pipraga.
Täitsin volovanid saaadud massiga ning peale viil mozzarellat.
Küpsetada 200 kraadi juures umbes 10 minunit ning kerge eine ongi valmis. Võimalusel lisa serveerimisel rohelist ja kirsstomateid!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar