BBQ ribi
Vajalikud koostisosad:
3 searibi
musta pipart, soola ja veidi suhkrut
Mopiks
apelsinimahla 0,5L
0,2 L punast veini
100g Kühne BBQ kastet
Puhastada ribid liigsest rasvast, lõigata piki konte kelme lahti nii, et liha ei saaks viga.
Ribid määrida maitseainetega kokku.
Esmalt anda ribile tugevat suitsu umbes tund aega.
Siis hakata moppima iga 20 minuti tagant ja nii kuni kaks tundi.
Mopiks keeda madalal kuumusel koostiosad kokku. Enne moppimist tuleb mopp kindlasti soojaks kuumutada, et liha mitte külma kastmega ehmatada.
Sama mopiga sai küpsetatud ka kanakäed ;)
Nendele anda umbes pool tundi suitsu ja siis küpsetada umbes 1,5 tundi. Iga kahekümne minuti tagant moppida.
Igatahes oli vahva Jaanipidu koos ülitoredate kaaslaste, booli, mulli ja lõkkega. "Väike" vihm meid ei seganud!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar