27.6.12

Jaani järelpostitus ehk tšillised BBQ lõhefileed :)

Kaks lõhefileed ootasid oma aega sest Jaaniööl ei suutnud kõike ära teha. Et mitte head kraami raisku lasta sai taas BBQ ahi suitsema pandud ja kala küpsetamine algas.
Tegu on ise imelihtne. Fileed puhastada ja maitsestada. Üks filee sai veidi soola ja siis katsin Eldorado tšillikastmega. Teine filee sai katteks Santa Maria tšilli-laimisegu. Peale veel veidi väsket tilli ja ettevalmistused tehtud,
Fileed mõlemad fooliumile ja suitsusesse ahju, kus anda valget suitsu umbes pool tundi.

Siis umbes 5 minutit järelküpsemist fooliumis.

Ja valmis see oligi. Väga maitsev ja mõnus!



1 kommentaar:

Voisula ütles ...

Mônusaid delikatesse sinul Jaanilaual! Suu jookseb vett.