11.9.12

Ahjus küpsetatud pasta ehk kannelloonid metsaseente ja kanaga

Seene hooajale kohaselt peab nüüd valmistama erinevaid seenetoite. Seekord võtsin ette kannelloonide (pastatorud) täitmise. Kuna alles oli ka eelmisel päeval küpsetatud ahjukana siis oli hea ka see pasta sisse pista koos seente ja juustuga.

Vajalikud koostisosad:
12 kannellooni, kasutan ikka Granoro oma

350g küpsetatud kanaliha
250g metsaseeni
100g riivjuustu
100g peekonit, kõikse parem siia sisse on Ringa toorsuitsupeekon
purk Eldorado tomatipüreed
Meira Vahemere ürdisegu, soola pipart
oliiviõli

100g riivitud kõvajuustu
Lisaks vajate piisavas koguses valget kastet, mis kataksid vormis täidetud kannelloonid ära. Retsepti leiate lasanje postituse juurest.

Eelnevalt puhastatud ja ette valmistatud metsaseened ( st vajadusel kupatatud) küpsetada kuumas oliiviõlis koos ahjukana liha ja peekoniga. Küpsetada kuni liha ja peekon on kergelt pruunistunud ning siis maitsestada.
Saadud segu segada kokku riivitud juustu ja tomatipüreega.

Kannelloonid keeta nagu pakil kirjas, jahutada külma veega ning täita teelusikaga saadud seguga. Täidetud kannellonnid asetada ahjuvormi, valada üle valge kastmega ning peale puistata riivitud kõvajuustu (parmesan, Grana padano jne).
Küpsetada ahjus kahesaja kraadi juures umbes 30 minutit.



Serveeri kohe koos pruunistatud Parma singi viiluga!



Kommentaare ei ole: