Kui lapsepõlvest on mälupilt arbuusist pigem kartulivõtuajast siis tänaseks on see olukord muutunud ja arbuus on kättesaadav aasta läbi, kuid see õige maitse on just suvistel viljadel. Suvehooaja algust kinnitavad arbuusidest lookas müügiletid. Küll on juba hea see mõnus punane vili. Lisaks uuemate uuringute põhjal ülimalt kasulik! Kes soovib see loeb ise siit
Et arbuusiga mitte ainult maiustada siis panin taldrikule selle salatina, koos fetajuustuga. See magussoolane maitsekooslus on esialgu veidi üllatav ent sobib soojadel suvepäevadel "kui tähed A ja B". Mõnus kerge, värskendav ja maitsev. Sobib nii eraldi eineks kui lisandiks grillitud lihale.
Arbuusi koorisin ja lõikasin kuubikuteks, seemneid ei eemaldanud, sest need on lihtsalt nii head 😃 Feta samuti suupärasteks kuubikuteks ja sibula õhukesteks viiludeks. Kõik taldrikule, peale mündilehti ja mõnuga palsamikreemi ning oliiviõli. Lisaks värskelt jahvatatud musta pipart ja himaalaja soola.
Rohkem polegi midagi vaja, ehk siis ainult klaas külma rosed 😍
Rose sai valatud Tarbeklaasi vahuveiniklaasi Virve. Autoriks Helga Kõrge. Sarja hakati tootma siis kui mina sündisin 😉
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar