1.6.21

Tõenäoliselt parim suitsukala maailmas

Siis kui tuleb suitsukala isu peale, ei olegi muud teha kui minna suitsuräime ostma ja teha üks imelihtne ning kerge õhtusöök. Tõenäoliselt on suitsuräim üks paljude lemmik ning kui see veel ise suitsuahjus teha ja siis soojana kohe ampsata viib lihtsalt keele alla, ent seekord pidin leppima poekraamiga 😇 Kuid maitsev sai seegi ning üle pika aja oli kala just õige valik 

Kerge suitsukala kartulipannkoogil, mädarõikase hapukoorekastmega

Taldrikul said kokku:

1 kartulipannkook- sügavkülmast valmistoode, see mu lemmik
5 puhastatud suitsuräime (koos kalamarjaga)
1 väike punane sibul 
2spl hapukoor ja 1tl mädarõigast
murulauk, redis

Esmalt puhastasin kala ning lõikusin valmis kõik lisandid, et see soojal kartulipannkoogil serveerida. Kui ette valmistused tehtud küpsetasin kartulipannkoogi kuumaõhufritüüris umbes 9 minutit ja siis kärmelt kõik taldrikule. 

Taldrikuks oli seekord armas vana Riia fajanss, mis saabus minuni Saaremaalt. Kindlasti on kõikidel nendel taldrikutel oma armas lugu ja kutsun siinkohal nende endiseid omanikke seda jagama 😍



Pildile sai ka vahva Tarbeklaasi Peeker. Väidetavalt loodi see V.I.Lenini sajanda sünnipäeva puhul, ent seda kinnitada on ilmvõimatu. Fakt on see, et tootmises oli aastal 1970 ja autoriks Pilvi Ojamaa.

Lisan siia ka pildi Tarbeklaasi kataloogis, kus keegi on juurde lisanud kasutamisõpetuse 😇




Kommentaare ei ole: