8.10.12

Krõbedad kanakintsud kinoaga

Tänaseks valmistatud krõbedad kanakintsud lõid kõvasti peres laineid kuna need olid lihtsalt väga head. Ning lisandiks valmistatud kinoa oli ka teistele "huvitava maitsega" nagu Sassu ütles, kuid ise sõi kõik ära :)
Kinoat olen nüüd teinud kaks korda ja peab ütlema, et see on meeldiv vaheldus riisile, pastale või kartulile. Kinoa on mõnusa pehme, veidi pähklise maitsega ning kana juurde sobib suurepäraselt. Kes soovib kinoast veidi rohkem teada saab lugeda juurde infot siit.
Kanakintsud maitsestasin sinepiga ja paneerisin riivsaia ning juustuga. Kuid retsept tuleb nüüd...

Vajalikud koostisosad:
8 kanakintsuliha kondiga (poolkoiva ülemine osa)
8spl Eldorado sinepit (see magusam ja sobib hästi)
1spl Pietro Coricelli EV oliiviõli
1tl paprikapulbrit magususe lisamiseks
soola, pipart
100g riivsaia
50g riivjuustu     

Sega kokku sinep, paprika ja oliiviõli. Lisa veidi pipart soola ja pipart kuid mitte palju. Sega kanakintsutükid saadud seguga korralikult läbi. Lase seista veidi ning sega samal ajal kokku riivsai ja riivjuust.
Nüüd paneeri kõik lihatükid riivsaia juustu seguga ning pane paberiga kaetud ahjupannile. Küpseta kuumas (180 kraadi) praeahjus umbes 30 minutit ja serveeri koos hautatud kinoaga.


Kommentaare ei ole: