27.5.12

Maasikad šokolaadiga ja ahjus küpsetatud lõhefilee juustu-majoneesikattega

Tegin esimest korda maasikaid šokolaadiga! Täna marjaletist ostetud maasikad olid eriti magusad ja kahe kilosest kastist läks ära viskamisele ainult kaks marja. Suurepärane tulemus.
Kuid maasikaid šokolaadiga katta on väga kerge. Selleks tuleb ainult šokolaad sulatada ning maasikaid selles keerutada. Osad kastsin veel pärast ka Marianne puru sisse, mis on toidupoodides täitsa vabas müügis.

Kuid lisaks magusale oli täna menüüs ka ahjus küpsetatud lõhefilee juustu-majoneesi kattega.
Lõhefilee pintseldada olliviõli ja soola, pipra seguga. Raputa peale veidi hakitud tilli (mul on veel eelmisel aastal kasvatatud tilli sügavkülmas). Ning määri peale provansaal majoneesi. Kõige lõpuks katta juustuviiludega ning siis küpsetada kahesaja kraadises ahjus umbes 20-30 minutit. Juurde keedetud riis ning ahjus koos kalaga küpsenud Friendshipi tiigerkrevetid  Kühne tšillikastmega.




Kommentaare ei ole: