23.5.12

Part sünnib süüa küll

No nii hull isu tuli peale kui Kaupmehe riiulis pardirinnafileed silmasin, et käsi sirutas iseenesest riiuli poole, et seal lebavatest pakikestest üks kaasa haarata.
Kuna toidutegemise aega pole ka tööpäeva õhtul endiselt palju oli see ka uitmõte ka kasulik kuna pardi rinnafilee valmib kiiresti minu mõnusa lauagrilli abil.
Salatimaterjal sai ka kokku korjatud kambrist ning kartul oli juba kodus omal olemas. Nii läkski kiireks parditeoks.

Vajalikud koostisosad kahele:
pakk pardi rinnafileed
musta pipart
soola

umbes 7 keskmist kartulit
2 spl Meira Mehhiko kartuliglasuuri
oliiviõli praadimiseks

peotäis jääsalatit
kobartomateid
avokaado
oliiviõli
balsamicot
musta pipart
soola

Esmalt koorisin kiiresti kartulid, lõikasin need neljaks ja siis omakorda pisikesteks tükkideks. Pann kuumaks, kuhu 2spl oliiviõli. Kartulid praadida. Raputada peale kartuliglasuur, läbi segada ning veel veidi kuumutada, et pehmed ja pruunid oleksid kuid kindlasti vahepeal segada.

Samal ajal grill kuumaks, pardi rinnafileed peale. Küpsetada umbes 10 minutit. Jahvatada peale soola ja musta pipart ning mähkida fooliumisse.

Nüüd ruttu salat kokku segada. Rinnafilee lahti lõigata ning serveerida.


Tõeliselt maitsev sai, mmmmm!

1 kommentaar:

Voisula ütles ...

On alles kokkusattumus! Ka minult tuli just täna pardiretsept. Ilusaks oled oma pardirinna saanud!