15.11.12

Ärge jätke mind üksi kui oleme joonud šampanjat!

Oli suur rõõm olla Lansoni šampuse esitlusel ja nagu lubatud, siis ka mõningased väikesed ülestähendused saavad kirja.


Paar fakti
Lanson asutati aastal 1760.
Uhke punane rist on nimelt Malta rist ning see võeti sümbolina kasutusele (1978) kui maja võeti üle ühe Malta Ordu rüütli poolt.
Nime “Lanson” hakati kasutama alles aastal 1837.
Kõige põnevam fakt! Lanson ei oma mitte ühtegi viinamarja aeda, viinamarjad ostetakse kokku 60 erinevast külast!?

Mullist ja toidust
Mereannid ja Black Label Brut kooslus oli hea. Black Label on kerge ja värske ning sobis mereandide juurde suurepäraselt. Samuti oli see imeline tervitusjook.

Kanapatee ja Ivory Label Demi Sec. Nagu juba isegi aru saate siis läksime vahepeal magusama joogi juurde. Mull ise puuviljane ja see meeldis meie lauas inimestele, kes kuiva ei armasta (loe ei joo).

Siiakala ja Rose Label Brut. See roosa oli juba päris meelepärane! Mõnusalt marjane mull ja kui see siiakala poleks olnud üle küpsetatud ;)

Hiinapärane vasikaliha ja Gold Label Brut Vintage. Gold Label ise oli võrratu kuid selle toidu juurde oleks tahtnud jasmiiniteed. Küll suu oli alles särtsu täis!

Part ja Extra Age Brut oli mõnus kooslus kuigi kõht oli juba liialt täis. Seda kauni mulliga pudelit sai isegi juurde nõutud.

Extra Age Brut Rose ja juustuvalik oli taas imeline kooslus kuna mull ise oli jõuliselt marjane  ja juustuvalik võrratu.

Extra Age Blanc De Blancs oli lõpetuseks....parim!

Ja selline nägi siis see valik tühjendatult välja.


Väidetavalt on Lanson Inglismaal populaarseim šampanja, ametlik õukonna varustaja ja nr.1 premium bränd. Ja ma ei imesta, miks :)

NB ülalolev tekst on minu võhiklik arvamus!

Kommentaare ei ole: